Menü

 Cégünk fő tevékenysége az élelmiszeripari,- és vegyipari gép, -és alkatrészgyártás mellett minőségügyi tanácsadással is foglalkozunk.

 

Miben tudunk Önnek segíteni?

Cége piaci sikere szempontjából fontos, hogy olyan terméket és szolgáltatást nyújtson, amely megfelel a vevői igényeknek, a vonatkozó jogszabályoknak.

Ahhoz, hogy garantálni tudja a terméke és szolgáltatása állandó, magas minőségét, szabályozott, dokumentált, igazolható, nyomonkövethető minőségügyi rendszert kell működtetnie. Ennek kiépítésében, működtetésében, fejlesztésében tudunk Önnek segíteni olyan módon, hogy a kiépített rendszer támogassa vállalkozása üzleti folyamatait.

 

Minőségügyi tanácsadónk:

Ulrich Edit, alapvégzettsége szerint, élelmiszeripari mérnök. Az egyetem elvégzése óta az élelmiszeriparban dolgozott vezetőként, a legkülönfélébb területeken, mint laboratórium, értékesítés, logisztika.

Az élelmiszeripari diplomája mellé a Budapesti Műszaki Egyetem Vegyészmérnöki Karán élelmiszerminősítő szakmérnöki oklevelet szerzett, majd a Budapesti Corvinus Egyetem posztgraduális képzésén logisztikai menedzsment tanulmányokból diplomázott.

Jelenleg cégre szabott minőségirányítási tanácsadással segíti a hozzá forduló élelmiszeripari és logisztikai vállalkozásokat.

 

Tevékenységei:

Az alábbi minőségirányítási rendszerekben rendelkezik tapasztalattal:

HACCP, ISO 9001, ISO 22000, IFS, BRC, GLOBAL GAP, FSSC 22000

tevékenységi körök:

-          minőségirányítási rendszer kiépítés

-          minőségirányítási rendszer felügyelet

-          auditra való felkészítés

-          belső audit elvégzése

-          sikeres belső audit esetén tanúsító testületet ajánlása

-          megújító auditra felkészítés

-          segítség a tanúsító testület vagy hatóság által meghatározott nem megfelelőség javításában

-          vezetőségi átvizsgálás

 

Elérhetőségei:

e-mail: edit.ulrich@gmail.com

telefon: +36 30 680 4046